HomeiPhone 5 Totale getuigenis

iPhone 5 Totale getuigenis

iPhone 5 is de nieuwste versie van de prominente serie mobiele telefoons van Apple, de iPhone. Dit is zowel de zesde generatie smartphone als de succesvolle iPhone vier. Er was veel ophef over de lancering van de iPhone 5, omdat Apple’s technische aartsvijand Samsung ook zijn eigen mobiele telefoon, de Galaxy S3, aan het maken was om de concurrentie harder te maken dan voorheen. Mensen vroegen zich af wat deze telefoon moest bieden. Laten we eens kijken naar de iPhone 5, van de buitenfuncties tot de functies die in de telefoon zelf zijn ingebakken.

Ten eerste heeft iPhone 5, zoals Iphone Reparatie Gouda, een IPS LCD-scherm met led-achtergrondverlichting, een capacitief touchscreen van 4 inch (640 x 1136 pixels) met een breedbeeldverhouding van 16:9 en 16 miljoen kleuren. De afmetingen zijn 123,8 x 58,6 x 7,6 mm (4,87 x 2,31 x 0,30 inch) en weegt 112 gram. Dit maakt het de dunste en ook de lichtste iPhone ooit. Ja, ja, je portemonnee kan nu ruimte overhouden voor nog meer geld, aangezien er momenteel geen concurrenten zijn voor ruimte met iPhone 5, precies hoe geweldig!

iPhone 5 ondersteunt 4G-verbinding met nano-simkaart. Het heeft een intern geheugen van maximaal 64 GB (met zowel 16 GB als 32 GB beschikbaar) en 1 GB RAM zonder externe geheugenkaartpoort. Serieus, wie heeft er een geheugenkaart nodig met zoveel geheugen? Ik begrijp van sommige desktopcomputers met harde schijven van ook minder dan de helft van het geheugen hiervan … grappig hè! Met dit soort geheugen kan men met deze telefoon een film kijken en naar heel veel liedjes luisteren. De telefoon ondersteunt ook een 3,5 mm audio-jackpen, die kan worden gebruikt voor oortelefoons of luidsprekers.

iPhone 5 is GPRS toegestaan en ondersteunt EDGE-technologie. Andere moderne technologieën die worden ondersteund, zijn Wi-Fi-connectiviteit, bluetooth en een USB-slot. Voor mensen met het duwtje om geen minuut voorbij te laten gaan zonder het vast te leggen, Iphone Reparatie Nijmegen 8 enorme pixelcamera aan de achterkant. Elektronische camerafuncties omvatten verlichtingssensor, autofocus, LED-flitser en het genereert ook HD-video’s van 1080p. De camera aan de voorkant van 1,2 megapixels kan HD-video’s van 720p opnemen en is ook compatibel met apps zoals Skype en Face Time. iPhone 5 kan op zulke momenten je ideale vriend zijn.

Met een dual-core cpu van 1,2 GHz heeft het iOS 6-besturingssysteem dat kan worden geüpgraded naar iOS 6.13. Het Video Processing Device (GPU) is PowerVR SGX 543MP3 (triple-core graphics) en heeft ook geïntegreerde sensoren zoals een accelerometer, gyroscoop (vindt mechanisch draaien), naderingssensor en een kompas. Een nabijheidssensor schakelt onbedoelde aanraakgebeurtenissen uit, zoals het oor dat in contact komt met het scherm, waardoor aanraakgebeurtenissen ontstaan tijdens een telefoongesprek.

Voor berichten heeft de iPhone iMessage, TEXT (threaded sight), MMS, Email en Press Email. Andere berichtentoepassingen zoals WhatsApp en Viber zijn ook direct beschikbaar. Er is geen geïntegreerde radio, maar er worden verschillende apps aangeboden voor radiostreaming. Het heeft een HTML-browser, Safari, en wordt ook ondersteund door GPS. Er zijn veel sociale toepassingen en videogames beschikbaar die je de hele dag bezig houden.

Het heeft een niet-verwijderbare Li-Po 1440 mAh-batterij met een gesprekstijd van ongeveer 8 uur. De stand-by tijd is maximaal 225 uur, dat is 9 dagen 9 uur (wow!). De batterijduur bij internetgebruik is tot 8 uur met 3G en LTE en tot 10 uur met wifi. Het afspelen van video is afhankelijk van 10 uur en het afspelen van audio is afhankelijk van 40 uur (1 dag, 16 uur).

Nou, na dit allemaal te hebben bekeken, wat zeg je ervan? Dit is de perfecte telefoon voor iedereen. Voor zaken, voor plezier, stel ik voor wat er ook is voorzien in iPhone 5. Het is een feit dat alle iPhone-eigenaren genieten van hun iPhone en dit wordt niet alleen toegeschreven aan het speciale glanzende scherm, maar ook aan de betrouwbaarheid en zeer gemakkelijk in gebruik. De iPhone 5 tilt de woorden ‘trendy’ en ‘verfijning’ naar een heel laag niveau. Het lijkt erop dat ontwikkelaars in iPhone 5 veel initiatief hebben genomen. Er zijn verschillende concurrenten op de markt voor slimme apparaten die proberen de iPhone van de troon te stoten, maar met iPhone 5 heeft Apple zeker nog een keer laten zien dat ze de rust uit.

Het 4-inch retina-display van de telefoon is ook een van de factoren die het onder de massa beter heeft gemaakt voor andere mobiele telefoons. Een opvallend kenmerk van de iPhone is de waarheid dat hij dezelfde grootte heeft als zijn voorganger. Het is dus vrij eenvoudig om het met één hand te gebruiken en het is niet zo groot als andere smartphones. Macht is een ander belangrijk aspect. De gloednieuwe A6-chip in de iPhone 5 is krachtig als het gaat om prestaties. A6-chip bevat verbeterde CPU en ook grafische prestaties, twee keer zo snel als A5-chip. Ik zou het zeker op prijs stellen om iPhone 5 te gebruiken, omdat het ongelooflijk snel is.

Latest Post